Nieuws

Waarom ik Gents herenschoenen draag

Naast skateboarder en coole meester, ben ik ook best vaak netjes gekleed! Ik voel me heerlijk en een echte man in pak en een paar nette herenschoenen eronder. Ik vind het daarnaast geweldig om mensen in de war te brengen. De ene keer zie ik er uit als skater, de andere keer ben ik tiptop verzorgd als een echte heer van stand. Een gentleman met een ruig randje. En dat kan niet zonder mijn favoriete herenschoenen van Gents!

De juiste look

Hoezeer je schoenen je outfit bepalen wordt ontzettend onderschat. Je outfit kan nog zo mooi zijn, met het verkeerde paar schoenen eronder. ziet de rest er ook niet uit. Dat is 1 van mijn eerste lessen die ik van mijn moeder leerde op het gebied van uiterlijk. En toegegeven: ze heeft altijd gelijk gehad! Vrouwen kijken ook vaak naar de schoenen die je draagt, dus als je succesvol wil zijn bij de vrouwen, moet je helemaal goed letten op je schoenkeuze. Dus als je net zoals ik voor de nette look met een rafelrandje wil gaan, ga dan voor een nette broek met overhemd en een paar mooie nette herenschoenen eronder. Als je een tattoo hebt of een oorbel in, komt dat rafelrandje vanzelf.

Waarom Gents?

Waarom Gents en ik geen andere schoenen, vraag je je misschien af. Nou om de simpele reden dat Gents de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft en de schoenen onwijs mooi zijn. Ik ben tegen dit merk aangelopen toen ik nog studeerde, via mijn beste vriend. Hij ontdekte dit Nederlandse merk in een schoenenwinkel in Amsterdam. Hij besloot een paar te kopen en is sindsdien verknocht geraakt. Toen ik geslaagd was, nam hij me mee naar deze winkel en liet me een paar herenschoenen uitkiezen. Hij wilde mij laten zien hoe geweldig de schoenen van Gents waren, zonder dit van te voren te verklappen. Hij had een weddenschap afgesloten met onze andere beste vriend. Als ik een paar Gents zou kiezen, zou die andere vriend de schoenen betalen, als ik voor een ander merk koos, betaalde hij. Zonder te weten in welke weddenschap ik was beland, koos ik een paar van Gents. Ik was dolblij met mijn cadeau en later in de kroeg kwam ik er pas achter wat zich had plaatsgevonden. Ik vond het een prachtige weddenschap, vooral omdat ik een paar gratis schoenen onder mijn voeten had. Sindsdien koop ik ook niks anders meer. Ik ben zo ontzettend tevreden over de kwaliteit en het comfort en ik zie er ook nog eens prachtig uit!

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close