Nieuws

Deze spullen wil je in je tuin hebben!

Voor wie het misschien nog niet heeft gemerkt, het is hartje zomer! Afgelopen maanden hebben we al mogen genieten van het mooie weer en het lijkt maar niet op te houden. Dagelijks mogen we genieten van de warme zonnestralen en waar kun je dit nou beter doen dan in je eigen tuin? Want zeg nou zelf, in je eigen tuin genieten van het mooie weer is stiekem wel het fijnste. Maar is jouw tuin eigenlijk wel helemaal zomerproof of mis je stiekem nog een paar belangrijke items? In dit blog hebben wij de leukste items voor je in je tuin op een rijtje gezet.

Chillen in je hangmat

Een hangmat doet je stiekem toch gewoon denken aan parelwitte stranden en een azuurblauwe zee? Met een hangmat in je tuin krijg je pas echt een zomergevoel. Hangmatten zijn er in verschillende soorten en maten waardoor er altijd wel een geschikte hangmat te vinden is voor jouw tuin. Een klassieke hangmat kopen, zoals de meeste hem kennen, die bevestigd wordt aan een paal of boom doe je gemakkelijk online. Geen geschikte bomen in je tuin? Niet getreurd! Tegenwoordig bestaan er ook hangmatten met standaard. Tevens ook ideaal voor een balkon of zelfs voor binnenshuis.

Even uit de zon met een parasol

En hoe fijn de zon is ook, soms is een plekje in de schaduw ook wel heel erg fijn. Geen schaduwplekjes in je tuin? Creëer er dan eentje met een parasol. De “gewone” parasol is waarschijnlijk wel de meeste bekende maar ook de zweefparasol wordt steeds vaker aangeschaft. De zweefparasol heeft als voordeel dat er geen paal in het midden staan. Deze paal zit als het ware aan de zijkant waardoor, als je met een gezelschap zit, elkaar gewoon kunt zien zonder dat er iets voor het beeld zit.

Een opblaaszwembad

Helaas hebben we niet allemaal de luxe van een zwembad in onze tuin. De perfect oplossing hiervoor is een opblaaszwembad. Een opblaaszwembad bestaan er in verschillende soorten en maten. Van kleine kinderbadjes tot echte familiezwembaden. Een opblaaszwembad staat meestal binnen een dag en is binnen een dag ook weer weggehaald. Je moet eventjes geduld hebben tot die is gevuld maar daarna kun je er wel de hele zomer van genieten.

Heb jij nog meer items die perfect zijn voor in je tuin en die we eigenlijk niet mogen missen? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close