Nieuws

Plan ‘fun time’ in met je klas!

Dagelijks maak ik het mee ongemotiveerde leerlingen die naar school zijn gekomen met één doel. Klieren, vervelen en alles behalve meedoen aan de les. Kan ik het ze af en toe verwijten? Nee absoluut niet! Zelf wordt ik soms ook stapelgek van elke dag maar dat rekenen, taal, geschiedenis of aardrijkskunde. Soms is een beetje afwisseling wel lekker. Normaal gesproken heb je hier het wekelijkse gym uurtje voor. Tijdens dat uurtje kan iedereen zijn energie even kwijt om daarna weer opgeladen aan de slag te gaan. Maar dat uurtje is slechts één keer per week en anderhalve dag later is de sleur weer begonnen. Ik bedacht bij mezelf hoe ga ik deze sleur doorbreken? Dat doe ik door fun time met mijn klas in te plannen!

Wat kan ik doen met mijn klas?

Om mijn leerlingen en uiteraard ook mezelf uit de sleur te halen plan ik elke week anderhalf uur in om lekker educatief te netflixen. Educatief netflixen? Ik hoor het je denken. De on-demand service staat niet alleen vol met teken- of actiefilms. Ook de meest indrukwekkende en leerzame documentaires staan op het on-demand kanaal. Tegenwoordig maak ik zelf gebruik van een best VPN service. Door middel van deze best VPN service kan ik niet alleen gebruik maken van alle Nederlandse Netflix documentaires maar ook de nieuwe documentaires uit Amerika. Met de best VPN service neem jij jouw computer als het ware in de maling en lijkt het alsof je vanuit Amerika een serie probeert te kijken. De best VPN service is voor van alles te gebruiken. Wil je deze specifiek voor Netflix gebruiken dan raad ik de best VPN for Netflix aan. Met de best VPN for Netflix laat je de on-demand service denken dat je in Amerika bent. Ook voor privégebruik zie je de nieuwste series als eerste!

Klas uit de sleur

De eerste keren stonden ouders van mijn leerlingen raar op te kijken toen er thuis verteld werd dat ze vandaag lekker hebben genetflixd. De ouders op het schoolplein kwamen voorzichtig de volgende dag toch maar eens vragen wat dat precies inhield. Eenmaal uitgelegd dat ik de klas af en toe uit een sleur wil halen zagen ook de ouders het nut er wel van in. Het komt zelfs wel eens voor dat ik een stukje van een serie als huiswerk meegeef. Uiteraard moeten de ouders dan wel gebruik kunnen maken van de best VPN for Netflix, anders kijken we gewoon in de les. Maar ik merk het aan alles, een geschiedenis documentaire valt beter in de smaak dan alleen maar droge stof!

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Zie deze ook!

Close
Back to top button
Close
Close