Nieuws

Fasionable rugzakken

Wie bij rugzakken nog steeds denkt aan de enorme Eastpack-tassen gevuld met boeken op de rug van een knullige brugklasser, is blijven hangen in het verleden. Ook degenen die rugzakken nog steeds plaatst tussen de bergbeklimmer of de wandelaar, heeft een verkeerd beeld. Rugzakken zijn niet alleen handig en praktisch, maar ook nog eens hartstikke hip! Zo worden er tegenwoordig zelfs kleine rugtasjes gedragen, waar eigenlijk niet zo veel spullen in passen. Rugtassen worden dus ook gewoon gebruikt als accessoires. Wil jij weten met welke rugtas jij over straat kan? Lees dan verder!

Een grote rugtas

Eerlijk is eerlijk: in een rugtas zijn spullen het makkelijkst te vervoeren. Zo kan je de tas volproppen met boeken voor studeren en past daar vast nog wel een lekkere lunchbox bij. Zelf gebruik ik ook een rugtas voor wanneer ik na werk nog naar de sportschool ga. Schoenen onderop, sportkleding en handdoek bovenop en mijn laptop in het aparte compartiment van mijn rugtas. Fietsen met één rugtas is een stuk gemakkelijker dan met allerlei verschillende tassen. Omdat ik waardevolle spullen, zoals een laptop, vervoer in mijn tas, geef ik wel een sterke voorkeur aan een stevige tas die waterdicht is. Deze tassen zijn niet alleen gemakkelijker schoon te maken, maar zijn ook wel zo veilig in ons kikkerlandje. Zelf heb ik een waterdichte tas van Fitz and Huxley, maar de Rains tassen nemen toch echt de Amsterdamse ruggen over. Ja dat lees je goed: Rains heeft niet alleen mooie regenjassen, maar ook goede, waterdichte tassen waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen! Aanrader voor iedereen die lange dagen maakt en veel spullen heen en weer sjouwt.

De kleine rugtas

De kleinere rugtas is voornamelijk geliefd bij de vrouwen, waaronder tevens mijn vriendin. Het praktische idee van een rugtas valt hier een beetje weg voor mij: in deze kleine rugtassen kun je niet meer kwijt dan mijn vriendin normaal in haar handtas doet. Maar ik moet wel toegeven: het ziet er schattig uit. En het scheelt toch weer iets ind e verdeling in het gewicht, dat de spullen door de rug worden gedragen in plaats van door de schouder worden getild. Ik heb laatst mijn vriendin blij gemaakt met een klein, leren rugtasje. Je hebt ze hoogstwaarschijnlijk ook al wel bij anderen voorbij zien komen. Ik plaats het een beetje in de festival-mode en zo zie je maar weer: ook praktische producten kunnen fashionable zijn!

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Zie deze ook!

Close
Back to top button
Close
Close