Nieuws

Dé schooltassen voor 2019

Sandqvist tassen

Als je een liefhebber bent van Scandinavisch design, dan mag een tas van Sandqvist zeker niet ontbreken in je collectie. Dit geweldige tassen merk heeft op geraffineerde wijze comfort weten te combineren met stijl. Dat komt tot uiting in de mooie tassen collectie van Sandqvist. Hoewel eenvoud overheerst in het design, zijn deze tassen een behoorlijk blijk van stijl en elegantie. In de meeste gevallen zijn de tassen gemaakt van materialen met natuurlijke vezels. Sandqvist tassen zijn zelfs gemaakt van gerecycled materiaal wat ze direct een duurzame uitstraling geeft. Met een tas van dit merk draag je dus ook nog eens bij aan een beter milieu. De tassen collectie van Sandqvist is zeer uiteenlopend. Zo kun je kiezen voor een prachtige rugzak, maar dit merk heeft tevens trendy weekendtassen en heuptassen. Je vindt dus altijd een tas van Sandqvist die bij je past.

Sandqvist rugzak

De meest gewilde items van dit designerlabel zijn toch wel de rugzakken. Deze zijn allemaal voorzien van een fantastisch design en daarmee prachtig om te zien. Door de hoge mate van afwerking stralen ze klasse en stijl uit. Daarnaast is een Sandqvist rugzak altijd voorzien van exclusieve en praktische details. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze aangenaam en comfortabel in gebruik zijn, maar geven ze ook nog eens een unieke uitstraling. De buitenzijde is vaak afgewerkt met leren riempjes en handige ritsvakken. Vooral handig dus om de spullen in op te bergen die je vaak nodig hebt, Hierbij kun je denken aan je telefoon of je paspoort. Ook de binnenzijde van een Sandqvist rugzak biedt opvallend veel ruimte. Je hebt dus meer dan genoeg ruimte om je laptop of andere persoonlijke bezittingen in mee te nemen. Door de brede schouderriemen liggen ze comfortabel op je rug.

Leren weekendtas van Sandqvist

Een absolute must have om te reizen in stijl is de weekendtas van Sandqvist. Ze zijn gemaakt van de beste leersoorten en stralen dat ook uit. Door de prachtige vorm bieden ze veel ruimte aan de binnenzijde. Ook hier vind je diverse afsluitbare vakken waarin je jouw persoonlijke bezittingen veilig met je mee kunt nemen. Een leren weekendtas van Sandqvist heeft een praktisch handvat en een stevige schouderriem. Daarnaast zijn ze tot in perfectie afgewerkt en bieden ze veel comfort. Met een tas van Sandqvist laat je zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt, maar daarvoor niet wilt inleveren op een stijlvolle look. De tassen zijn dan ook perfect te combineren met iedere outfit, en zorgen altijd voor een stijlvolle en elegante uitstraling.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close