Educatie

Je eigen kunstwerk maken tijdens een graffiti workshop

Heb je altijd al je eigen graffiti kunstwerk willen maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kun je je aanmelden voor de Graffiti workshop. Hier leer je van echte graffiti artiesten hoe je een eigen kunstwerk kunt maken met behulp van spuitbussen. Je hoeft zelf niks mee te nemen naar de workshop. Alle benodigde materialen kun je hier vinden en deze mag je gebruiken. De workshop begint met een interessante presentatie waarna je volop vragen kun stellen. Daarna mag je aan de slag met het maken van jouw eigen ontwerp op papier. Alleen, of met behulp van de artiesten kun je vervolgens jouw ontwerp met spuitbussen op een canvas doek spuiten. Tussendoor krijg je pauze met wat lekkers te eten en te drinken. Wanneer de verf is opgedroogd kunnen de details worden aangebracht om het kunstwerk helemaal af te maken.

Jouw ontwerp op een graffitimuur spuiten

Na afloop van de workshop mag je een eigen ontwerp op de graffitimuur spuiten. Ook krijg nog een rondleiding langs een lange graffiti muur waar je diverse kunstwerken kunt bewonderen. Je gaat niet met lege handen naar huis. Uiteraard neem jij jouw eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis en krijg je een Graffitifun certificaat mee naar huis. Deze workshop is ontzettend leuk voor diverse leeftijden en daarom een origineel dagje uit. Leuk voor personeelsfeestjes, kinderfeestjes of om samen met je vriend of vriendin te doen. De kunstwerken kun je vervolgens thuis of op kantoor aan de muur handen als aandenken.

Een graffiti workshop in de buurt

Je kunt vrijwel overal in het land een graffiti workshop volgen via Graffitifun. Zelfs in België en Frankrijk kun je de workshops bijwonen. Wanneer nodig kunnen de artiesten ook bij jou op locatie komen om zo de workshop of een feestje te verzorgen. Tegen een meerprijs zijn er diverse extra's bij te boeken zoals een extra groot canvasdoek, een leuk cadeautje wanneer iemand jarig is of een graffiti T-shirt. Zo wordt de workshop of het feestje onvergetelijk.

Een origineel en onvergetelijk kinderfeestje

Wil je de kinderen eens verrassen met een uniek kinderfeestje? Dan kies je voor een Graffiti kinderfeestje waarbij iedereen zijn eigen canvas krijgt. De kinderen mogen hun eigen ontwerp maken op het canvas met behulp van graffiti artiesten. Tijdens de pauze krijgen de kinderen wat lekkers te drinken en te eten zodat ze er weer even tegenaan kunnen. Na het feestje hebben ze een leuk aandenken wat ze mee naar huis kunnen nemen. Dit kinderfeestje is uniek en onvergetelijk. Met hun eigen gemaakte kunstwerk aan de muur zullen ze altijd terugdenken aan deze dag.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close