Educatie

Verras je leerlingen met een welverdiende Sinterklaasshow!

Voor vele kinderen is pakjesavond de leukste tijd van het jaar. Dit is namelijk de tijd waarin hun schoentje voor de openhaard gezet mag worden. Vaak zijn kinderen al weken bezig met het Sinterklaas thema. Ze maken hun verlanglijstje, doen extra goed hun best op school en krijgen lessen afgestemd op het thema Sinterklaas. Ook bezoeken vele kinderen samen met hun ouders de intocht van Sinterklaas in hun eigen dorp of stad. Om je leerlingen te verrassen, is het mogelijk om Sinterklaas ook op school te laten langskomen. Dit kun je als school zelf regelen, maar je kunt ook gemakkelijk en snel een professionele Sinterklaasshow op locatie boeken!

Sinterklaasshows afgestemd op de leeftijd van de leerlingen

Online heb je de keuze uit vele verschillende voorstellingen. Zo kies je gemakkelijk de juiste voorstelling voor elke aparte groep van jouw school. Ben er op tijd bij dit jaar en boek tijdig je Sinterklaasshow online. Wil jij je kindershow boeken? Kijk dan door middel van de filters welke artiesten beschikbaar zijn op de gewenste datum en leg jouw afspraak vast. Je vult online een formulier in en binnen vier tot acht uur krijg je persoonlijk contact met de artiest in kwestie om de zaken nog eens door te spreken. Wanneer de artiest om de een af andere reden niet meer kan optreden, zorgen wij ervoor dat je een vervangende show krijgt. Wil jij vaker een show boeken voor het inluiden van een thema, bijvoorbeeld rond kerstmis? Ook dat is mogelijk! Op de website word je op de hoogte gehouden van nieuwe artiesten, shows en nog veel meer. Je hebt de kindershows in vele varianten. Zo zijn er soloartiesten te boeken óf kies je voor een spectaculaire show opgevoerd door een groep professionals.

Wat kun je als school nog meer doen om Sinterklaas te vieren?

Veel basisscholen geven de leerlingen, juffen en meesters rond Sinterklaas een klein cadeautje. Deze cadeautjes zijn online te bestellen waar je de keuze hebt uit verschillende Sintpakketten. Deze kunnen bestaan uit snoepgoed of een kleine gadget. Denk er bijvoorbeeld aan om je kinderen een toffe sleutelhanger te geven of stimuleer hun gezondheid met het geven van bijvoorbeeld een springtouw. De juffen en meester verras je met een leuke bedrukte mok, muismat of pen. Verder kun je de weken rond Sinterklaas de lessen aanpassen aan dit thema. Zo geef je bijvoorbeeld Sinterklaas muziekles, knutselen en gymles! Tot slot kun je Sinterklaas afsluiten met een van onze Sinterklaasshows óf je boekt er juist een voor het inluiden van Sinterklaas. Aan jou de keuze. Verras je kinderen vandaag nog met een van onze unieke shows.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close