Nieuws

Philipp Plein Collectie

Interieur artikelen

Ruim 10 jaar geleden ontwierp Philipp Plein alleen maar interieurartikelen. Zijn meubels vielen op en werden razend populair. Meubelmakers houden resten over van het gebruikte materiaal, in zijn geval onder andere exotische leersoorten, hiervan maakte hij tassen en accessoires. Op Duitse vakbeursen bood hij deze producten aan bij de meubels. Dat is nogal ongebruikelijk en dus viel dat op. Al snel steeg ook de populariteit van de tassen en accessoires. En dus besloot Philipp Plein een modemerk te lanceren. Momenteel rocken alle sterren van Nicky Minaj tot Noel Capri en Alec Monopoly de items van dit luxe streetwear label.

Veelzijdige modecollectie

De modecollectie is ook weer veelzijdig en bestaat uit t-shirts, maar ook jassen, broeken, polo’s, zwemkleding, jurken en sneakers. Van accessoires zoals petten naar complete trainingspakken. Aan je voeten sneakers in verschillende kleuren, in heren- en damesuitvoeringen. Plein Sport bestaat uit luxe sportkleding, zodat je in de sportschool gezien wordt. Je kunt er natuurlijk ook streetwear van maken. Items zoals sweatjackets zijn luxe afgewerkt met hoogwaardige technische stoffen, bijzondere ritsen, reflecterende stukken en opvallende kragen. Een t-shirt van Philipp Plein herken je onmiddellijk: veel diamanten, studs, glitters, drukke prints en felle kleuren… Shirts waarmee je opvalt en dus populair in het uitgaansleven.

Felle kleuren

Je kunt er iets mee zeggen, de shirts zijn vaak voorzien van grote, felgekleurde teksten. Het geboortejaar van de ontwerper namelijk 1978 is prominent aanwezig op de kleding maar ook op sneakers bijvoorbeeld. Voor als je je afvraagt waarom dat getal zo veel terug te vinden is. De stad München vind je niet terug in de kleding, maar daar stond zijn wieg.

Ook de prints zijn herkenbaar. Zo zijn er de grote doodshoofden, de typografische prints, het ingetogen PP logo in metaal maar ook speciale prints voor de kids. Exclusiviteit krijg je door de verscheidenheid maar ook omdat de oplages van een product gelimiteerd zijn. Dat maakt de kans klein dat iemand anders hetzelfde item aan heeft. Als jij van simpel houdt, en het liefst ingetogen gekleed gaat, maak je je outfit direct fashionabel door een paar Philipp Plein schoenen.

Ook de sneakers kenmerken zich door de opvallende luxe details, zoals zilverkleurige studs, glimmende metalen logo’s, en accessoires voor de veters. Vanzelfsprekend zijn de schoenen van de allerhoogste kwaliteit: de meest luxe en zachte leersoorten, kalfsleer bijvoorbeeld, schitterende kleuren lakleer en doorgestikte voetzolen met logo’s in reliëf. Ze zijn zeker niet goedkoop, maar je ziet ook waar je voor betaald: er zit ongelofelijk veel liefde en werk in elk paar sneakers.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Zie deze ook!

Close
Back to top button
Close
Close