LifestyleNieuws

Het BBQ bedrijf van mijn 2 vrienden

Mijn vrienden en ik houden erg van barbecueën. Zodra het weer het toelaat zijn wij weer ergens buiten te vinden. Iemand regelt de barbecue, iemand anders neemt het vlees mee. Weer iemand anders zorgt voor drankjes en muziek. Zo een avond vliegt voorbij want barbecueën is altijd gezellig. En zeg het nou zelf, niets is toch mooier dan een vuurtje stoken? Inmiddels is dit een flink uit de hand gelopen hobby geworden. 2 van mijn vrienden besloten het barbecueën naar een nog hoger niveau te tillen. Afgelopen zomer besloten ze daarom een eigen barbecue bedrijf op te zetten. In deze blog vertel ik je meer over deze onderneming, en hoe online adverteren hier een succes van maakte.

De food truck

Mijn 2 vrienden, Bart en Sebastiaan, waren altijd al de fanatiekste barbecuers van onze vriendengroep. Deze 2 mannen kunnen elke dag wel barbecueën, zo leuk vinden ze het. En waar wij gewoon de standaardhapjes zoals speklapjes en hamburgers op de grill legden, kwamen Bart en Sebastiaan met de meest uiteenlopende recepten. Marinades, kruiden rubs of geglaceerde vleesstukken, niets was deze mannen te gek. Ook legden ze steeds grotere en exclusievere stukken vlees op de barbecue. En toen Sebastiaan  op een dag een oude bestelbus van zijn opa erfde, was het idee van een eigen food truck snel geboren. Deze 2 jongens wilden meer. Niet allen voor hun vrienden en familie barbecueën, nee ze wilden hier professioneel mee aan de slag.

Een bedrijf was geboren

De 2 vrienden investeerden allebei flink in deze food truck en ook op het kookgerei werd niet bespaard. Alleen het beste van het beste was goed genoeg. Nadat alle spullen gekocht waren kon het barbecueën beginnen. En aanvragen van klanten stroomden binnen! Voor komende zomer hebben de 2 mannen al verschillende food festivals en andere evenementen op de planning staan. Hier kunnen zij hun kunsten gaan vertonen. En wij, de rest van de vriendengroep, gaan natuurlijk mee om al het lekkers te proeven dat Bart en Sebastiaan gaan bereiden!

Online adverteren

En hoe hebben deze mannen zo snel hun onderneming draaiende gekregen? Want het is lang niet vanzelfsprekend dat een nieuwe onderneming meteen goed gaat draaien. Het antwoord op deze vraag is online adverteren. Want door online adverteren kwamen ze onder de aandacht van hun nieuwe klanten: door online adverteren vielen Bart en Sebastiaan op tussen hun concurrenten. En door online adverteren was hun onderneming makkelijk te vinden voor potentiële opdrachtgevers.  Online adverteren leek een hele investering, en Bart was hier eerst op tegen. Want met hetzelfde geld kan je ook andere dingen kopen, zoals een nieuwe barbecue of een groot stuk vlees. Maar Sebastiaan heeft hem toch kunnen overtuigen. En daar is Bart hem nu heel dankbaar voor. Het lijkt erop dat de 2 mannen hun investeringen snel terug verdient hebben.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close