Lifestyle

Alles over Sigma Perfect Matt verf

Een kinderkamer inrichten, een nieuwe lik verf in je slaapkamer, de woonkamer restylen of wat nieuws in de keuken, er is altijd wel iets te doen in huis. Vaak is schilderen hierbij van belang. Ben je van plan binnenkort te gaan schilderen? Dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de beste verf uitkiest, zodat je zonder zorgen kunt gaan verven en je zeker weet dat de verf een tijdje mooi zal blijven. Dan is Sigma Perfect Matt verf waarschijnlijk wel iets voor jou. Hier lees je alles over deze verfsoort.

Specificaties van de verf

Sigma Perfect Matt is de perfecte muurverf voor binnen. De verf is op waterbasis en werd uitgerust met Sigma’s Smooth Layer Technology. Deze technologie voorkomt baanvorming op je muur, waardoor je muur mooi en egaal afgewerkt wordt, voor een strak en professioneel geheel. De verf kan op een heleboel verschillende ondergronden worden gebruikt, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. Ook is de verf geschikt voor plafonds. Je brengt deze verf gemakkelijk aan met een kwast of roller, maar ook met airless spuitapparatuur als je voorkeur daarnaar uitgaat. Verder dek je met 1 liter van deze verf wel 7 tot 8 m². De verf droogt ook lekker snel, want al na 1 uur is het product stofdroog. Als je er een tweede laag overheen wil doen, dan hoef je slechts 4 uur te wachten. Ideaal voor als je snel een muur wil verven. Ook gaat de verf extra lang mee, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je snel weer opnieuw mag gaan schilderen.

Makkelijk schoon te maken

Daarnaast heeft de Sigma Perfect Matt verf een zogenaamde ‘schrobklasse 1’. Dat houdt in dat de verf goed bestand is tegen een heleboel soorten vuil en dat je de muur makkelijk schoon kunt maken. Hierdoor is de verf heel handig om te gebruiken in ruimtes die vaak schoongemaakt worden, zoals de keuken. Ook voor andere ruimtes binnenshuis is deze verf heel geschikt. Dat maakt Sigma Perfect Matt verf heel veelzijdig en handig in gebruik. Bovendien scheelt het jou weer tijd als je de muren schoon moet maken.

Voordelen van Sigma Perfect Matt

De Sigma Perfect Matt verf is dus heel geschikt voor een heleboel verschillende ruimtes binnenshuis. De verf kan aangebracht worden op een heleboel verschillende ondergronden en de verf droogt snel, zodat je snel een tweede laag aan kunt brengen. Verder is de verf bestand tegen een heleboel soorten vuil en is hij makkelijk schoon te maken. De Sigma Perfect Matt is dus een veelzijdige soort verf die makkelijk in gebruik is.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close