Lifestyle

Tegeltjes: je kunt ze eenvoudig laten bedrukken

Je moeder is jarig, of een goede vriendin. Of misschien gaat er binnenkort wel een kennis trouwen. Maar wat moet je nu cadeau doen? Denk dan eens aan tegeltjeswijsheid. Je kunt online diverse tegeltjes vinden (je weet wel, die Delfts blauwe), met bekende spreuken als 'Eigen haard is goud waard' of 'Tel wat je hebt, en niet wat je mist!' Maar je kunt ook eenvoudig online een tegeltje laten bedrukken met een éigen tekst. Zoiets is altijd een persoonlijk en origineel cadeau. Leuk om te geven, én te krijgen. Een tegeltje bedrukken kost tussen de 7 en 11 euro bij de meeste websites (zonder verzendkosten). Ze worden gemaakt van geglazuurd aardewerk zoals keramiek. Je kunt ook een leuke foto op een tegeltje laten drukken. 

Liever een geboortestoeltje als kraamcadeau?

Wanneer je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau, denk dan eens aan een geboortestoeltje. Je kunt deze eenvoudig van de naam van de toekomstige baby laten voorzien. Je kunt op de meeste websites waar je een geboortestoeltje kunt laten bedrukken zowel de rugleuning, het zitgedeelte als de achterkant laten bedrukken. Je kunt er vaak ook voor kiezen om een mooie afbeelding op het stoeltje te laten drukken. Daarbij kun je denken aan stoere voor kleine jongens, zoals auto-afbeeldingen of dino's. En voor meisjes plaatjes als hartjes, bloemetjes of pony's. Uiteraard kun je kiezen voor diverse kleuren. Je kunt soms kiezen voor twee opties, een bedrukking direct op het hout of een stickerbedrukking, bij die laatste wordt er dan nog een beschermlaagje overheen gemaakt. Een geboortestoeltje is een mooi persoonlijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen als kraamcadeau. Wanneer je het stoeltje online ontwerpt zie je vaak direct al op de website hoe het stoeltje eruit komt te zien. Je kunt het dan eventueel nog aanpassen naar wens.

Nog meer laten bedrukken?

Naast een tegeltje met tegeltjeswijsheid en een geboortestoeltje kun je nog veel meer producten laten bedrukken online. Denk aan bedrijfsgadgets om jouw bedrijf te promoten op de beurs, of andere kraamcadeaus zoals kleertjes, spenen, kussens en knuffels. Of ontwerp leuke keycords, ligstoelen en mokken om aan (zaken)- relaties te geven. Ook katoenen draagtassen met zelfgekozen tekst zijn erg handig. En ken je de felgekleurde dopperflesjes om water in te doen? Zelfs deze kun je online zelf van een persoonlijke tekst voorzien. Dat is zeker een origineel cadeau. Dus of je nu kiest voor tegeltjeswijsheid, een geboortestoeltje of andere leuke bedrukte gadgets, je zult er zeker succes mee hebben als je dit als presentje geeft, voor wat voor gelegenheid dan ook. Er zijn veel websites waar je terecht kunt. Houd wel rekening met soms een levertijd van een aantal dagen dus ga op tijd aan de slag met je online ontwerp.

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close