Lifestyle

Zo vind je perfect zittende grote maten badmode

Elk lijf is anders en de modewereld begint eindelijk een beetje door te krijgen dat niet elke vrouw het lichaam van Heidi Klum heeft. Gelukkig maar! Want dat zou enorm saai zijn als iedereen er hetzelfde uit zag. Een van de kleding categorieën die nu ook mee aan het gaan is in de body positivity shift, is badmode. Grote maten badmode kan soms lastig te vinden zijn en veel merken stemmen het ontwerp van hun badmode toch nog te vaak af op het figuur van een topmodel. Met deze tips word je zoektocht naar perfect zittende badmode hopelijk wat eenvoudiger!

Ken je (on)zekerheden

Zoals ik al eerder zei, elk lijf is anders. Daarom kan het erg lastig zijn om tips te geven die voor iedereen werken. Zeker als het om zoiets persoonlijks als grote maten badmode gaat. Daarom is het belangrijk om eens goed naar jezelf in de spiegel te kijken en te bepalen waar je je zeker en onzeker over voelt. Zo kun je gerichter op zoek gaan. Ben je bijvoorbeeld gezegend met grotere borsten? Dan kun je het beste op zoek gaan naar een grote maten bikini met goed ondersteunende top en diepere decolleté. Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, kunnen je borsten juist groter lijken als je ze verstopt onder een hoge top. Ben je wat onzeker over je buik? Dan kun je kiezen voor een badpak die dit gedeelte van je lijf bedekt, maar je kunt ook voor een bikini broekje met hoge taille kiezen.

Badkleding dat met je figuur meewerkt

Optisch kan kleding en dus ook badkleding een hoop naar voren laten komen en verdoezelen. We weten allemaal dat zwart een kleur is die afkleedt en je lichaam slanker doet lijken. Maar wist je dat dit ook het geval is voor de kleur rood? En wat is er nou zomerser dan een rode badpak of bikini a la Baywatch?! Wil je graag dat het optisch lijkt alsof je wat meer een zandloper figuur hebt? Dan kun je ook het beste een bikini broek met hoge taille dragen. Dit zorgt namelijk voor een sexy zandloper effect. En als je je prachtige brede heupen wat meer wilt accentueren, dan kun je het beste kiezen voor een badpak model zoals Marilyn Monroe droeg tijdens die bekende fotoshoot. Ik heb het natuurlijk over het badpak wat lijkt op een mini jurkje die je heupen mooi omhelzen.

Draag altijd waar jij je goed in voelt

Wat voor badkleding je ook besluit te dragen, het belangrijkste is natuurlijk dat jij je sexy en comfortabel voelt. Draag nooit iets puur omdat het in de mode is en je de druk voelt om er net zo bij te lopen als anderen. Je bent uniek zoals je bent, en dat mag gevierd worden. Met de juiste kleding kun je juist laten zien aan de wereld dat je trots bent op je figuur!

Zie meer

Tim

Mijn naam is Tim. Op dit blog geef ik graag een kijkje in mijn dagelijks leven. Zo schrijf ik graag over mijn beroep als leraar, maar ook over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Ik houd ervan om mensen iets aan te leren en een boodschap mee te geven. Ik hoop dat mijn doel dus ook gaat lukken met dit blog! Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close